Saker att undvika när vi letar efter fritidshus

 - 

Hyresgäster upp. Bedrägliga semester hem listor har blivit allt populärare. Bedragare har vuxit högutbildade i hacka sig in legitima fastighets databaser och även utarbeta avtal verkliga leasingavtal. Tyvärr, webbplatser som Craigslist är helt enkelt inte tillräckligt aggressiva i att utmana knep och tekniker dagens sofistikerade bedragare använder. Här är några typiska fällor och tricks bedragare använder för att lura fritidshus offer:

För bra för att vara sant. Om fritidshus hyra verkar vara för bra för att vara sant, kan du vara nästa offer. Om priset är betydligt lägre än andra listor eller bekvämligheter verkar alltför palats för priset, kan du förvänta dig en bluff. Legitima fritidshus brukar marknaden konkurrenskraftigt prissatta med andra liknande egenskaper.

Bete och Switch. Scammers älskar att lägga glamorösa bilder av fritidshus och sin omgivning. Bilderna visar stora expansiva rum, ultramoderna kök, påkostade pooler och spa, och anlagda landskap med vackra trädkantade gator. Dessa egenskaper kommer alltid på något sätt att vara otillgänglig, och vacationer kommer då att omdirigeras till en annan, mindre önskvärd egenskap. Så alltid be om specifik adress och husnummer, sedan använda verktyg som Google Maps för att hitta verkliga bilder av fastigheten och grannskapet. Ännu bättre, be agenten att använda webbverktyg som Facetime eller Skype för att visa fastigheten bor.

William Murphy – 2011

Dubbel Book bluff. Scammers kommer dubbel boka en fastighet, sedan skicka vacationer som kommer sist till en andra klassens backup, tillsammans med uppriktigt om ursäkt.

Wire pengar nu och spara bluff. Scammers kommer ofta be om pengar i förskott, ofta i form av en ”deposition”. Och de kommer vill du använda pengar transfereringssystem som Moneygram eller be dig att koppla pengar till ett särskilt bankkonto. Om du måste skicka in pengar för att ”rädda egendom” använda ett kreditkort eller PayPal, både tillåter dig att bestrida eventuella bedrägliga avgifter.

Inga referenser eller Falska referenser. Scammers kommer inte ha legitima referenser för att ge dig. De kommer antingen erbjuda dig ”privacy ursäkt,” säger deras tidigare hyresgäster vill behålla sin integritet, eller de kommer helt enkelt ge dig telefonnummer för sina kompisar som befinner sig i på bluff. Så innan du bestämmer dig för att boka, ge ägaren eller fastighetsförvaltaren ett samtal och be om referenser. Du kan också kolla in recensioner kopplade till Facebook.

Falska positiva omdömen. Falska eller oärligt recensioner är ett problem i vissa fritidshus listor. ”Non-nedvärdering” klausuler börjar synas i semester hyresavtal, vilket innebär hyresgäster är inte tillåtet att lägga negativa recensioner av en fastighet. Så läs dessa recensioner med en nypa salt. Använd att sålla ut falska påståenden om ”fantastisk egendom” eller utmärkt läge bara några steg från stranden, resort eller kongresscentret. Ring ägaren eller fastighetsförvaltaren och använda verktyg som Facetime att avslöja verkliga hem inredning.

Peter Kaminski – 2004

Felaktig Online kalender. De online-kalendrar för många fritidshus kan vara dåligt underhållna. De flesta är en eftertanke för vissa fastighetsägare. Även om noteringen visar kalendern har nyligen uppdaterats, ring eller maila ägaren / manager och se till att fastigheten är tillgänglig vid den tidpunkt du behöver det.

Ingen professionell förvaltare, 37% av konsumenterna är oroliga att de inte kommer att ha en nödsituation kontakt om något går fel i ett fritidshus. Fastighetsförvaltare att ett fritidshus hålls aktuellt och i gott skick. De har relationer med ansedda underleverantörer som kan hantera all egendom problem som uppstår. En förvaltare kan säkerställa fastigheten kommer att som annonseras och att en deposition för en fastighet kommer att säkert hanteras.

Dolda avgifter. De flesta semesterbostäder kräver en icke-förhandlingsbara ”städavgift”, och vissa till och med kräva hyresgäster att betala för verktyg, kabel och / eller Internet. Så se till att du känner till alla de faktiska och potentiella avgifter innan du slutför din bokning.

Oprofessionellt Listing. Akta dig för listor eller e-post som är dåligt skrivna med dålig grammatik. Dessa kan vara röda flaggor. Detsamma gäller för utländska telefonnummer, eller om ägaren / fastighetsförvaltaren inte omedelbart svara på e-postmeddelanden.

Undvika Craigslist. Använd inte sajter som Craigslist. Kolla in och boka egenskaper direkt från ansedda fritidshus uthyrning platser.

Author:Sara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*