Bästa hotellen i världen

 - 

Vi vill alla att leva ett liv i lyx varje gång på ett tag. Det bästa sättet att uppleva detta är att resa och bo i någon av följande lyxhotell:

Om du vill känna sig som en royalty, är det en bra idé att stanna i Castello di Casole. Detta lyxhotell ligger i en renoverad italienska slott ligger i Toscana, Italien. Det är en stor mötesplats för fester och bröllop med mer än 40 sviter som rymmer den unika stil och smak av gästerna. Detta hotell ligger i en 4200-acre egendom. Den har olika faciliteter inklusive infinity pooler, gym och spa, men lyx kommer med ett pris. Du skulle behöva betala minst 1115 kronor per natt att bo på detta hotell. Det är definitivt en av de dyraste hotellen i världen.

Detta hotell är beläget i slutet av den berömda Kedjebron i Budapest, Ungern. Detta hotell erbjuder en panoramautsikt över olika turistattraktioner i Budapest och den förtrollande Donau. Hotellet har en elegant fasad och klassisk inredning. Det har lyxiga rum och top-notch bekvämligheter som ett spa, gym och simbassäng. Rum kosta minst SEK457 per natt.

Ken Lund – 2015

Langham Chicago designades av Mies van der Rohe. Det sitter längs Chicagofloden nära de berömda sevärdheterna i staden, såsom Millennium Park, Grant Park, Navy Pier och Magnificent Mile. Hotellet erbjuder butlerservice och har en privat klubb. Den har också ett gym, en pool och ett spa. Du måste betala ca SEK 550 per natt att bo på detta hotell.

Detta hotell har en fantastisk arkitektur och har en romantisk atmosfär, som är perfekt för smekmånad. Jade Mountain St Lucia har fem jacuzzi sviter och pooler. Det är en av de mest hisnande och romantiska hotell i världen.

Gritti Palace är ett lyxhotell, som visar upp den rika kulturen i Italien. Hotellet har en invecklad Victorian inredning som får dig att känna som en kunglighet. Det har ett antal fantastiska restauranger, inklusive restaurangen Club del Doge, The Gritti Terrace, Riva Lounge och The Gritti Epicurean School. Dessa restauranger ger en utmärkt kulinarisk upplevelse. Hotellet har också ett hustak balkong, som ger panoramautsikt över staden.

John Hickey-Fry – 2013

Ashford Castle är en grand hotell med en klassisk och romantisk inredning. Slottet byggdes 1228 och det är fullt av dyra och lyxiga möbler, stora gardiner och posh ark. Du kan också göra en massa saker när du bor i detta hotell inklusive bågskytte, fiske, ridning, och guld.

Hotel Alfonso XIII ligger i Sevilla. Hotellet har en blandad av kastilianska, andalusisk och morisk stil. Det har intrikata trä plattor och finish. Hotellet har en trädgård, pool och flera restauranger som serverar autentiska spanska livsmedel.

Oberoi Udaivilas ligger i Udaipur, Indien och det är en av de vackraste hotellen i världen. Det har posh utomhus korridorer och en invecklad arkitektur. Detta vackra hotell ligger inbäddat på klippan. Det är blåsigt, elegant, avkopplande och vacker. Det ligger i Sorrento, Italien.

Dessa hotell är mysiga, lyxiga och eleganta, men lite dyrt. Men om du har pengar att bränna så är det en bra idé att bo i ett av dessa hotell åtminstone en gång i ditt liv.

Author:Sara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*