Home fritidshus, kongresscentret, restaurang • Varför konvents bör överväga fritidshus

Varför konvents bör överväga fritidshus

 - 

Dagens konvents alltmer väljer att bo i fritidshus i stället för hotell / motell. Skälen varierar, men de flesta företag och affärsresenärer föredrar boende och at-home bekvämligheter fritidshus.

Dagens fritidshus kombinerar rymliga lyx och funktionell pragmatism. De erbjuder flera rum och mer utrymme per rum, mycket mer än ett hotell eller motell för samma pris. Mest typiskt har fyra och fem sovrum med 2,5 till 3 badrum. Detta gör det möjligt för en liten grupp eller säljteam att sprida ut och förbereda sig för den kommande seminariet möte eller presentation. Bostäderna har också den senaste anslutningsmöjligheter verktyg liknande höghastighetsanslutning till Internet och WiFi.

De flesta fritidshus är bekvämt beläget till dagens mest populära kongresscenter. Att bara några minuter från kongressaktiviteter sparar team och grupper lokal restid. Om de inte är inom gångavstånd, många hem bekvämt beläget nära kollektivtrafik, eller skåpbilar och skyttlar som drivs av kongresscentret.

David Stanley – 2011

När små grupper eller grupper av konvents bo på hotell eller motell, kan kostnaderna snabbt skjuta i höjden. Dyr sviter med separata rum kan snabbt tömma välbehövliga conventioneer medel. Fritidshus, å andra sidan, ge en enda, lägre ränta för hela gruppen att hålla kostnaderna under kontroll. Måltidskostnader kan snabbt spinna utom kontroll samt, i synnerhet när varje medlem i teamet eller gruppen äter i ett hotell / motell eller i en offsite restaurang. De flesta fritidshus har gourmet kök med vitvaror-rostfritt stål diskmaskin, kyl, mikrovågsugn och dubbel ugn, kastruller, stekpannor, porslin och mer-så att alla i laget kan äta tre kvadratiska måltider om dagen. Att göra dessa hem ännu mer ekonomiskt, många också komma med en tvättmaskin och torktumlare för att spara på tvätt kostnader. Vissa hem erbjuder även hushållerska tjänster.

Konvents kan koppla av i ett fritidshus. Förutom elegant, rymligt vardagsrum, de flesta hem har jätte, spelkonsoler, brädspel, poker och bordsfotboll. Hemmen har också en öppen spis och luftkonditionering för att säkerställa året runt komfort. Och de har helt privat, gated pooler och avkopplande spa eller badtunnor för exklusiv användning av grupp ingen delning dessa bekvämligheter med främlingar.

Den privata karaktären av ett fritidshus kan hjälpa till att bygga en conventioneer lagets kåranda. De flesta hem har en och rymlig uteplats med utsikt över en glittrande pool och spa, samt en stor uteservering bord med bekväma sittplatser för hela laget.

Brenda U. Avila är ägare och förvaltare av Lunamar Vacation Homes i Anaheim, Kalifornien. För mer information om fördelarna med att hyra ett hem för din nästa semester.

Author:Sara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*