Home Äventyrsresor, Framträdande, NFL-lag, semester i Florida, Städer • Sport att testa på semester i Florida

Sport att testa på semester i Florida

 - 

Florida är känt som ”Sunshine State” i Amerika för dess vackra väder och varmt klimat men det är också en enormt aktiv och sportfokuserad destination. Med nio stora professionella sportfranchise är Florida ett hem för både fans och idrottare från alla traditionella amerikanska sporter.


Donnie Ray Jones – 2011

Det finns inget bättre sätt att lära sig ett områdes kultur medan du är på semester än att fördjupa dig själv i vad deras lokalbefolkning gör dagligen och i Florida som spelar och ser mycket sport. Med fiske, golf, baseball och fotboll speciellt amerikansk fotboll (tipping på nett) som är tillgänglig för dig är Florida det perfekta resmålet för en aktiv familjesemester till staterna.

Saker att göra

Hem till över 1200 golfbanor, 1 000 miles kust för fiske och dykning, och 12 000 miles av floder och vattendrag, gör Floridas landskap ett stort utbud av sportaktiviteter.

Kolla på

Om allt detta har lämnat dig lite andfådd kan du ta en paus och titta på ett professionellt sportspel. Det finns inget bättre på ett besök i Amerika än att titta på en topp baseball, basket, hockey eller amerikansk fotbollsmatch – trots allt kan det inte göras på samma sätt i Storbritannien. Florida har tre NFL-lag, två Major League Baseball-lag, två NBA-lag och två NHL-lag som kan ses på platser i Miami, Tampa, Orlando och många andra städer över Florida.

Lära sig

Slutligen kan du lära dig mer om Floridas sporthistoria på Florida Sports Hall of Fame vid Lake Myrtle Sports Complex i Auburndale. Mötet är hem till några av de mest framträdande memorabilia från de mest kända idrottare och evenemang i Florida, med fotbollsskärmar.

Author:Sara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*